0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Gevolgen van corona in de geestelijke gezondheidzorg: tweede bevraging

Geachte mevrouw/mijnheer


Corona (COVID-19) heeft ons dagelijks leven beïnvloed. Met dit onderzoek willen we nagaan welke invloed Corona (COVID-19) en de ingevoerde maatregelen op u hebben. Een eerste vragenlijst was gericht op de gevolgen van de eerste ingevoerde Corona maatregelen (maart 2020). Met deze tweede vragenlijst willen we zicht krijgen op de gevolgen van de verstrengde Corona maatregelen (sinds november 2020). We zijn geïnteresseerd zijn in uw mening en ervaringen op dit moment ongeacht of u de eerste vragenlijst reeds invulde of niet. 

 

Daarom nodigen we u uit om deel te nemen aan deze nieuwe vragenlijst in het onderzoek over de gevolgen van Coronacrisis (Covid-19) op personen met een psychische kwetsbaarheid, hun steunfiguren en hulpverleners werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg. U beslist zelf en geheel vrijblijvend of u wil deelnemen aan het onderzoek.

 

Als u beslist om deel te nemen aan het onderzoek zullen er vragen voor u op het scherm verschijnen. Alle vragen beantwoorden duurt ongeveer 20 minuten.


Uw bijdrage zal ons helpen om de zorg in de toekomst te verbeteren. Het onderzoek werd goedgekeurd door de Ethische Commissie van alle deelnemende centra. De vragenlijsten kunt u volledig anoniem invullen. De onderzoekers kunnen uw identiteit niet achterhalen en enkel zij zien de antwoorden. 


Om te starten met het onderzoek kunt u op de volgende pagina het bolletje aanduiden voor de zin: “ik wil deelnemen aan dit onderzoek en geef toestemming om mijn antwoorden te gebruiken voor het verbeteren van de kwaliteit van de zorg”.

 

Gelieve de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. U kan uw deelname op elk moment stopzetten en/of later hervatten.  

 

Indien u moeilijkheden heeft bij het invullen van de vragenlijst kan u hulp vragen aan iemand die u vertrouwt.

 

Het risico verbonden aan dit onderzoek is waarschijnlijk klein. Als dit onderzoek vragen bij u opgeroepen heeft, kunt u contact opnemen met de onderzoekers (zie bijkomende informatiebrief), met uw begeleiders/ behandelaars, of met Tele-Onthaal op het telefoonnummer 106 of via www.tele-onthaal.be.

 

 

Als u meer wil weten over het onderzoek kunt u hier meer informatie vinden.

 

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw tijd.

 

Het onderzoeksteam.